Proč to děláte?

Vždycky jsme byli trošku rebelové a pro splnění svých snů se nebojíme něco udělat.

Proč to děláte?

To je otázka, kterou už každý umělec na volné noze někdy slyšel. Pokud nebyla vyslovena nahlas, tak si ji určitě spousta lidí kolem nás někdy myslela. V článku na ni odpovím.

Naše chůdadlí odpověď na ni je naprosto jednoduchá. Děláme to proto, abychom plnili sny. V první řadě ty svoje, hned potom sny diváků a nakonec i sny klientů. A do budoucnu třeba i sny ostatních performerů.

Plníme si svoje sny

Naším snem je dělat věci, o kterých jsme dřív ani nesnili. A vytvářet představení, o kterých nás ještě před pár lety nenapadlo, že bychom mohli být jejich součástí. 

A ono se to v průběhu let daří. Před dvaceti lety bylo mým naprosto mýtickým snem dělat kejklířská vystoupení jako Vojta Vrtek. A už se kejklováním třináct let živím. Když jsem před třinácti lety viděl představení skupiny Flugträumer, ani mě nenapadlo, že bych někdy mohl mít skupinu, se kterou budeme dělat passing s pochodněmi ve stoji na ramenou nebo závěsnou akrobacii. A už to děláme. Když před pěti lety přišel Lukáš s tím, že by mi chtěl udělat stojku na ramenou, přišlo mi to naprosto nereálné (v té době jsme ještě pořád nevěřili ani tomu, že už si umíme na ramenou stát) a loni jsem to zvládli nejen na ramenou, ale dokonce na rukou. 

Klíčem k plnění našich snů je kontinuální dlouhodobá a neustálá práce. 

Plníme sny divákům

Našim divákům chceme plnit sny o tajemných bytostech, záhadných místech, dojemných příbězích a o dobré zábavě. Tyto sny plníme tím, že tvrdě a tvořivě pracujeme na nových vystoupeních, kostýmech a dovednostech a snažíme se je vybrousit k dokonalosti.

Plníme sny klientům

Našim klientům plníme sen o kvalitních, příjemných a spolehlivých umělcích. Mnozí klienti to zatím ani neví, ale chtějí spolupracovat s komedianty, se kterými je snadná domluva, kteří vždy splní, co slíbí a ještě překvapí něčím navíc. My se ze všech sil snažíme takovými partnery být.

A co dál

Do budoucna třeba budeme plnit sny o skvělé kariéře i mladým umělcům. Třeba formou spolupráce s Chůdadlem nebo formou tohoto blogu a rad v něm obsažených nebo formou přímé konzultace, či dokonce formou investice, produkce a pomoci s rozvojem představení a byznysu.

Proč to děláš ty

Proč dřeš den co den v tělocvičně? Proč trávíš dlouhé hodiny v autě cestou na vystoupení? Proč jsi obětoval všechny víkendy práci a nikdy nestihneš žádnou oslavu narozenin svých přátel? 

Poděl se s námi na facebooku o svoji motivaci. Třeba to pomůže i nám. Díky.

Napsat komentář

Přesunout se na začátek